Прес-центр29 серпня 2019, 15:08

Пройшли районні урочистості з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави

Президент України Володимир Зеленській підписав Указ про відзначення 29 серпня Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

На знак вшанування пам’яті загиблих військовослужбовців внаслідок російської збройної агресії у Попаснянському районі відбулися урочисті заходи.

В малій актовій залі Попаснянського районного будинку культури для військовослужбовців, представників установ, організацій та підприємств району пройшов вечір-реквієм «Пам’ятаємо синів твоїх, Україно».

Згадати загиблих, вшанувати їх пам'ять хвилиною мовчання та побажати сил, наснаги і віри воїнам, які захищають сьогодні українські кордони від російського агресора, прийшли керівник апарату Попаснянської райдержадміністрації Вікторія Попова та заступник Попаснянського міського голови Ірина Гапотченко. Також до мікрофону було запрошено військовослужбовця Збройних Сил України. Досить чуттєвим виявився під час заходу виступ танцювального колективу «Попасняночка» із композицією «Подаруйте дітям мир». Завершився вечір-реквієм покладанням квітів до пам’ятного знака воїнам АТО/ООС, що загинули, захищаючи Попаснянщину.