Прес-центр12 листопада 2019, 15:11

Пройшло чергове засідання районної колегії

Сьогодні, 12 листопада, під керівництвом виконуючого обов’язки голови Попаснянської райдержадміністрації Романа Колесника відбулася колегія.

У роботі колегії взяли участь начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району, а також міські та селищний голови і керівники місцевих військово-цивільної адміністрації.

На порядку денному засідання колегії виносилися два питання.

З інформацією щодо затвердження Програми підвищення екологічної безпеки на дільниці «ЗФС-2» комунального підприємства «Попаснянський районний водоканал» на 2019-2020 роки доповів перед присутніми  начальник відділу ЖКГ та будівництва Сергій Архипенко. Він озвучив основні проблеми водопровідно-каналізаційного господарства Попаснянщини та зазначив, що впровадження програми покращить забезпечення населення району питною водою нормативної якості в межах науково обґрунтованих нормативів питного водопостачання, а також надасть можливість реформувати та розвивати водопровідно-каналізаційної мережі і забезпечить підвищення ефективності та надійності її функціонування. З детальним описом програми та передбаченими в ній заходами учасників колегії ознайомив головний інженер КП «Попаснянський районний водоканал» Сергій Алексєєв.

Про реорганізацію (перетворення) комунальної установи «Попаснянська центральна районна лікарня» у комунальне некомерційне підприємство «Попаснянська центральна районна лікарня Попаснянської районної ради Луганської області» у ході реформування вторинної ланки надання медичної допомоги доповідала начальник відділу охорони здоров’я Наталія Кацарская разом із головним лікарем установи Олександром Ковальчуком. Так, Наталія Кацарська поінформувала про проблеми, які виникають в ході реформування медичної галузі району і можливі шляхи їх вирішення. В свою чергу Олександр Ковальчук доповів про заходи, які проводяться в рамках медичної реформи та реорганізації комунальної установи.

Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, члени колегії, із врахуванням зауважень, пропозицій та доповнень, прийняли відповідні рішення з кожного із винесених на порядок денний засідання колегії питань.