Прес-центр14 листопада 2019, 14:11

Пройшло засідання громадської ради при Попаснянській райдержадміністрації

14 листопада відбулося засідання громадської ради при Попаснянській райдержадміністрації. Відповідно до порядку денного на засідання були запрошені заступник начальника фінансового управління Інна Сумченко та завідувач сектору масових комунікацій Попаснянської райдержадміністрації Євгенія Шевченко.

В ході засідання Інна Сумченко виступила зі звітом про виконання районного бюджету за 9 місяців поточного року, потім присутні обговорили перспективи подальшої роботи громадської ради та обсудили умови конкурсного відбору проєктів (програм, заходів) від інститутів громадянського суспільства, яким, за підсумками конкурсу, надаватиметься фінансова підтримка з районного бюджету.

Після заслуховування доповіді про виконання районного бюджету, члени громадської ради запропонували розмістити його на офіційному сайті Попаснянської райдержадміністрації у вільному доступі, а розпорядження голови райдержадміністрації «Про внесення змін до бюджету» розміщені у розділі «Розпорядчі документи». За підсумками другого питання члени громадської ради прийняли рішення провести на початку 2020 року Форум громадських організацій, де відбуватиметься звітування районної ланки про свою діяльність, а за підсумками третього – вирішили надати у письмовому вигляді керівництву райдержадміністрації пропозиції про внесення змін до регламенту конкурсної комісії з відбору заявок від ІГС. Наостанок Євгенія Шевченко повідомила членам ради, що з наступного тижня розпочнеться конкурс проектів (програм, заявок) від ІГС району щодо отримання фінансової підтримки з районного бюджету, реалізація яких відбудеться у 2020 році. Про умови конкурсу, терміни його проведення буде додатково повідомлено на сайті адміністрації.