Прес-центр19 грудня 2019, 12:12

Пройшло засідання правління Попаснянського районного осередку Товариства Червоного Хреста України

19 грудня у малій залі засідань Попаснянської райдержадміністрації відбулося чергове засідання правління Попаснянського районного осередку Товариства Червоного Хреста України. До участі у засіданні долучилися керівник апарату Попаснянської райдержадміністрації Вікторія Попова, представники місцевих закладів освіти, охорони здоров’я, ветеранських організацій, волонтери.

На початку засідання було проведено ротацію членів правління, які у оновленому складі розглядали наступні питання порядку денного: затвердження плану роботи і основних заходів місцевого осередку ТЧХУ на 2020 рік, прийняття бюджету організації, підготовка до проведення звітно-виборчої кампанії та планування і скликання конференції районної організації Товариства Червоного Хреста України. Потім голова місцевого осередку Євгенія Тюменева відзвітувала про роботу Попаснянського районного осередку ТЧХУ у 2019 році.

За підсумками засідання було затверджено план роботи на 2020 рік, прийнято до відома інформацію про надання допомоги внутрішньо переміщеним особам, що мешкають у районі та місцевим жителям, та визнано роботу  Попаснянського районного осередку Товариства Червоного Хреста України задовільною.