Прес-центр16 жовтня 2018, 14:10

Регіональний менеджер NRC Горан Зубер завітав до Попаснянської райдержадміністрації

16 жовтня з ознайомчим візитом на Попаснянщину завітав Горан Зубер – регіональний менеджер NRC у Луганській і Донецькій областях.

Нещодавно пан Горан приступив до виконання своїх обов'язків, як регіональний менеджер NRC у Луганській і Донецькій областях. Для з’ясування ситуації на підвідомчих йому територіях Луганської та Донецької областей, він особисто відвідав всі прифронтові регіони.

16 жовтня пан Горан завітав до Попаснянської райдержадміністрації. Зустріч із головою райдержадміністрації Сергієм Шакуном проходила у діловій атмосфері. Сторони обговорити нагальні проблеми Попаснянського району та напрацювали спільний план роботи на 2019 рік. Сергій Шакун подякував  гостю за вже надану протягом 2015 – 2018 років допомогу мешканцям району у вигляді будівельних матеріалів та продовольчих наборів, і наголосив, що районна влада завжди радо підтримуватиме всі проекти NRC. Крім того, очільник району запевнив керівника міжнародної організації у всебічній допомозі в межах своїх повноважень. Тим більш, що цього річ завдяки допомозі NRC у Попаснянському районі було відновлено 189 житлових будинків які постраждали у наслідок обстрілів проросійських окупантів. Діяльність міжнародної організації у Попаснянському районі дуже різноманітна, NRC активно надає гуманітарну допомогу соціально незахищеному прошарку населення , та також фінансує 21 агро-грант та 3 бізнес-гранта. але порівняно із попередніми роками , цього року надання гуманітарної допомоги проводитиметься  виключно у грошовому еквіваленті.