Прес-центр4 квітня 2018, 22:04

Ремонт Троїцького мосту йде прискореними темпами

Ще в серпні минулого року розпочалася реконструкція мосту у селі Троїцьке Попаснянського району, який було пошкоджено на початку Антитерористичної операції на сході України.

Визначити важливість об’єкту для місцевої інфраструктури, його вартість, інспектувати хід ремонтних робіт неодноразово приїздили представники районних, обласних і, навіть, вищих органів влади. Завдяки підтримці Міністерства інфраструктури України 19 окремий мостовий загін 26-го об’єднаного загону Державної спеціальної служби транспорту розпочав відновлювальні ремонтні роботи у серпні минулого року.

Повністю завершити роботи планувалося, якщо не наприкінці 2017 року, так у першому кварталі 2018 року. Але природа внесла свої корективи: хурделиці, морози, шквали степового вітру останні два місяці не давали змоги робити бригаді в повну силу. І ось, тільки-но зійшов сніг, роботи відновилися в повному обсязі.

Зі слів керівництва окремого мостового загону, відкриття мосту відбудеться у травні поточного року. До речі, вже зараз оголошено тендер на реконструкцію другого пошкодженого в ході бойових дій мосту Попаснянського району –бахмутського. В цьому тендері також прийматиме участь 19 окремий мостовий загін 26-го об’єднаного загону Державної спеціальної служби транспорту Міністерства інфраструктури України. Адже Троїцький міст – це не перший об’єкт, який вони відбудовують на території нашої області. Торік ними був повністю відремонтований і переданий до експлуатації Томашівський міст, що з’єднує Рубіжне та Лисичанськ.

Фото матеріали з відновлення ремонтних робіт, які розпочалися в повну силу на минулому тижні, були надані Попаснянській райдержадміністрації прес-службою Державної спеціальної служби транспорту.