Прес-центр26 червня 2020, 15:06

РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ на зайняття посади директора Комунального закладу «Попаснянський районний центр надання соціальних послуг»

Відповідно до частини другої ст. 13 Закону України «Про соціальні послуги», Постанови Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 №200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору», 25.06.2020 року було проведено конкурс на зайняття посади директора Комунального закладу «Попаснянський районний центр надання соціальних послуг».

Для участі у конкурсі подали заяви та повний пакет документів два претендента. Розглянувши подані документи претендентів, комісія дійшла висновку, що кандидати відповідають кваліфікаційним вимогам, мають вищу освіту та необхідний стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівний посаді (не менше 5 років).

Засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Попаснянський районний центр надання соціальних послуг» проходило в режимі відео фіксації.

За результатами засідання комісія дійшла висновку визнати конкурс на зайняття вакантної посади директора Комунального закладу «Попаснянський районний центр надання соціальних послуг» таким, що не відбувся у зв’язку з не визначенням жодного з кандидатів переможцем конкурсу. Та вирішила повторно оголосити конкурс на зайняття посади директора Комунального закладу «Попаснянський районний центр надання соціальних послуг» відповідно до чинного законодавства.