Прес-центр20 жовтня 2017, 08:10

Робоча нарада

19 жовтня керівник апарату райдержадміністрації Вікторія Попова провела робочу нараду з керівниками структурних підрозділів. На порядку денному були розглянуті деякі питання організації роботи райдержадміністрації. Під час наради висвітлювалося питання щодо дотримання законодавства стосовно забезпечення національної безпеки України, зокрема, виконання Указу Президента України «Про загрози кібербезпеці держави та невідкладні заходи з їх нейтралізації».
Головний спеціаліст загального відділу Ольга Москаленко нагадала про необхідність дотримання термінів виконання контрольних документів та відповідей на скарги і звернення громадян, про порядок організації роботи з документами та підготовки проектів розпоряджень. 
Начальник юридичного відділу Алла Чернікова поінформувала про організацію роботи щодо перегляду нормативно-правових актів, зареєстрованих в управлінні юстиції, за період з 1999 по 2017 рік. Вона розповіла про порядок скасування, внесення змін або доповнень до НПА, прийнятих райдержадміністрацією з зазначений період, а також, наголосила на тому, що в кожному структурному підрозділі необхідно створити комісію щодо роботи з НПА.