Прес-центр5 грудня 2019, 10:12

Роман Колесник привітав працівників статистики з їхнім професійним святом

05 грудня в Україні відзначається День працівників статистики. Це професійне свято було встановлено в Україні «...на підтримку ініціативи Державного комітету статистики України та враховуючи значний внесок працівників цієї галузі у розвиток економіки держави…» згідно з Указом Президента України «Про День працівників статистики» від 2 грудня 2002 року № 1120/2002. Відтоді працівники органів статистики саме 05 грудня щороку приймають на свою адресу вітання із професійним святом.

Статистика – це вид інформації, статистика – це вид діяльності, статистика – це наука, статистика – це мова цифр. Немає сильніших і вагоміших аргументів у руках спеціаліста, ніж статистичні дані. Так говорять про статистику ті, хто займається нею професійно. 

З цієї нагоди виконуючий обов’язки голови Попаснянської райдержадміністрації Роман Колесник привітав працівників районного відділу статистики з професійним святом, побажав міцного здоров'я, особистого щастя, достатку, миру, родинного затишку.

На знак подяки за сумлінну працю Роман Леонідович в урочистій атмосфері вручив Подяку керівнику Попаснянського районного відділку статистики Тетяні Зеленій та зазначив, що значення статистичної інформації з кожним днем зростає, а це дає можливість розробляти перспективні плани і програми розвитку усіх галузей економіки Попаснянського району, приймати рішення, спрямовані на соціальні перетворення, поліпшення життя громадян