Прес-центр19 лютого 2020, 14:02

Роман Колесник провів робочу зустріч з представниками Норвезької ради у справах біженців (NRC).

Виконуючий обов’язки голови Попаснянської райдержадміністрації Роман Колесник провів робочу зустріч з представниками Норвезької ради у справах біженців (NRC). Участь у зустрічі також приймали керівник апарату райдержадміністрації Вікторія Попова, в.о. начальника відділу житлово-комунального господарства та будівництва Юлія Богатікова та заступник директора Попаснянського обласного психоневрологічного інтернату Дмитро Федченко.

Метою зустрічі було обговорення нагальних проблем Попаснянського району та напрацювання спільного плану роботи на 2020 рік. В ході бесіди було озвучено пропозиції по впровадженню проектів в установах, на кшталт інтернату, будь-якого малого виробництва, продукцію якого використовуватимуть цією ж установою. Наприклад, модернізувати міні пекарню, яка вже є в інтернаті, або облаштувати теплиці та парники.

Також присутні розглянули питання продовження реалізації на території Попаснянського району минулорічного проекту щодо заміни системи водозабезпечення.  Так, представники NRC отримали оновлений перелік потреб по водозабезпеченню населених пунктів району.

Роман Колесник  подякував  гостям за вже надану протягом п’яти років війни допомогу мешканцям району у вигляді будівельних матеріалів та продовольчих наборів, і наголосив, що районна влада завжди радо підтримуватиме всі проекти NRC та сподівається на продовження плідної співпраці.