Прес-центр29 травня 2020, 15:05

Роман Власенко: Ми повинні докласти максимум зусиль, щоб надавати якісні послуги населенню

За підсумками наради Сергія Гайдая з головами райдержадміністрацій сьогодні, 29 травня, голова Попаснянської райдержадміністрації Роман Власенко провів робочу нараду з питання рейтингових показників Попаснянської райдержадміністрації за результатами роботи у І кварталі поточного року. Відповідно до озвучених узагальнених даних Попаснянський район посів 10 місце.

Обговорення подальших кроків роботи райдержадміністрації відбувалося за участю керівників галузевих відділів райдержадміністрації.

«Для нас рейтингові показники і в цілому робота райдержадміністрації не просто цифри у статистичних даних. Це – пріоритетні напрямки роботи місцевих райдержадміністрацій і Кабінету Міністрів України, – підкреслив в ході обговорення теми наради Роман Власенко, – Тому, ми повинні докласти максимум зусиль, щоб надавати якісні послуги населенню, забезпечуючи тим самим ефективну роботу служб району, їх прозорість і підзвітність».

За підсумками наради були сформовані відповідні протокольні доручення. Крім того, Роман Геннадійович доручив кожному структурному відділу підготувати пропозиції щодо покращення роботи та внесення змін в критерії оцінки.