Прес-центр28 травня 2020, 17:05

Роман Власенко прийняв участь в онлайн-засіданні колегії при Луганській облдержадміністрації

Сьогодні, 28 травня, на засіданні колегії було підбито підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Луганської області за 2019 рік та обговорено заходи щодо зменшення негативних соціально-економічних наслідків, які виникли в області. У ході розгляду теми обговорювалися питання фактичних надходжень податків і зборів, доходи місцевих бюджетів за 2019 рік, темп зростання обороту роздрібної торгівлі та обсяги капітальних інвестицій за рахунок усіх джерел фінансування по територіях.
Голова Луганської облдержадміністрації Сергій Гайдай закликав керівників районів активізувати роботу з проєктами та пропозиціями, які область зможе просувати не державному рівні. Не оминув очільник області увагою й питання підтримки та оптимізації бюджетоутворюючих підприємств для збільшення випуску конкурентоспроможної продукції.

За підсумками обласної колегії голова Попаснянської райдержадміністрації Роман Власенко надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації.