Прес-центр13 липня 2020, 11:07

Роман Власенко провів чергову апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації

Сьогодні, 13 липня, Роман Власенко провів чергову апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Тематика апаратної наради була присвячена вирішенню поточних питань роботи райдержадміністрації.

Керівник району акцентував увагу учасників наради на необхідності посиленої уваги до усіх питань, які стосуються життєдіяльності району та розпочав планування роботи райдержадміністрації на найближчий час. Зокрема обговорювалися питання щодо відновлення роботи районного штабу з підготовки та проходження опалювального сезону 2020 – 2021, розгляду звернень громадян про відновлення пасажирського перевезення дизелем Попасна – Сіверськ, придбання житла для дітей-сиріт та моніторингу стану виконання  проведення ремонтних робіт у центрі надання соціальних послуг, центральній районній лікарні та Попаснянській гімназії №25.   

Не оминув голова райдержадміністрації соєю увагою й питання належного рівня проведення заходів до Дня визволення міста Попасна від незаконних збройних формувань та про початок планування відзначення у районі Дня Незалежності України.

За підсумками апаратної наради сформовано протокольні доручення та заплановано на найближчий тиждень ряд робочих зустрічей і нарад.