Прес-центр11 листопада 2020, 11:11

Роман Власенко провів нараду з вирішення актуальних питань освіти та культури

11 листопада голова Попаснянської райдержадміністрації Роман Власенко провів робочу нараду з начальником та заступником відділу культури, молоді, спорту та освіти РДА щодо використання освітніх субвенцій та розробки стратегій розвитку районних закладів культури та спорту.

Так, учасниками наради було обговорено питання використання освітніх субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа», субвенції на надання підтримки особам з особливими освітніми потребами у закладах дошкільної та загальної середньої освіти та субвенції на обладнання і ремонт шкільних їдалень.

Далі очільник району поставив перед присутніми задачу з розробки стратегій розвитку районних закладів культури та спорту, а саме:  ДЮСШ, дитячої школи мистецтв та районного краєзнавчого музею. На думку керівника,  розробка стратегій забезпечить впровадження якісних змін у діяльність закладів відповідно до потреб відвідувачів. Очікується, що вони будуть розроблені у відповідності до сучасних тенденцій, кращих українських і світових практик за допомогою інноваційних рішень і сучасних технологій.