Прес-центр20 листопада 2020, 08:11

Роман Власенко провів робочу нараду з питань діяльності КНП «Попаснянська центральна районна лікарня»

19 листопада голова Попаснянської райдержадміністрації Роман Власенко провів робочу нараду з питань діяльності КНП «Попаснянська центральна районна лікарня». Розпочали нараду з обговорення фінансово-господарського стану закладу, а саме, забезпеченості коштами на виплату заробітної плати до кінця поточного року медичним працівникам, освоєння коштів, виділених на ремонтні роботи покрівлі адмінбудівлі лікарні, системи електроживлення та завершення робіт у приміщенні для кабінету комп’ютерної томографії. До того ж учасники наради обговорили з якими фінансово-господарськими показниками лікарня вийде на кінець 2020 року.

Наступною було розглянуто тему фінансування відповідних пакетів медичних послуг Національною службою здоров’я України, зокрема, стаціонарної та хірургічної допомоги. Також обговорено першочергові заходи, спрямовані на забезпечення фінансування медичних пакетів Національною службою на 2021 рік. Так, було з’ясовано, що насамперед необхідно укомплектувати медичний заклад профільним спеціалістом – анестезіологом. Також учасники наради не оминули увагою питання майбутнього функціонування стоматології у новому році.

На завершення наради керівником району було надано доручення підготувати лист до Міністерства охорони здоров’я України з пропозицією підтримати медичні заклади, які розташовані на лінії розмежування в частині перегляду вимог щодо кількості відповідних профільних лікарів для укладання договорів на оплату медичних послуг з Національною службою здоров’я України.