Прес-центр24 червня 2020, 14:06

Роман Власенко відкрив спортивний майданчик для міні-футболу

24 червня голова Попаснянської райдержадміністрації Роман Власенко відкрив футбольний майданчик із штучним покриттям, розташований на стадіоні Попаснянської районної дитячо-юнацької школи.
Також участь у заході приймали начальник управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації Антон Волохов, голова Луганської обласної федерації футболу Ігор Шопін, Попаснянський міський голова Юрій Онищенко, начальник відділу культури, молоді та спорту райдержадміністрації Едуард Гаврашенко, голова батьківського комітету ДЮСШ Ірина Хащенко та директорка спортивної школи Ірина Хандромай.
Звертаючись до присутніх, голова привітав всіх із відкриттям тренувального майданчику, запевнив у всебічній підтримці розвитку спорту в районі та висловив переконання, що гасло ДЮСШ – «Ми дамо всім рекордам найгучніші свої імена» – в таких гарних умовах для тренувань неодмінно здійсниться.
Після теплих слів привітань та побажань Роман Власенко вручив директорці ДЮСШ сертифікат на двадцять тисяч гривень для придбання спортивного устаткування, а вихованці отримали від гостей подарунки: футбольні м’ячі та тренажери.