Прес-центр27 травня 2020, 14:05

Роман Власенко відзначив кращих учасників конкурсів до Дня Эвропи та Дня вишиванки цінними подарунками

Щороку  в Попаснянському районі до Дня Європи та Дня вишиванки відбувалися тематичні заходи: велопробіги, спортивні змагання, виставки малюнків та поробок, флешмоби. Та цього року, зважаючи на карантинні обмеження, масові заходи були відмінені. У зв’язку із цим головою Попаснянської райдержадміністрації @Романом Власенком  було ініційовано провести тематичні онлайн-заходи.

Районний відділ освіти разом із відділом культури, молоді і спорту втілили у життя ідеї голови. До участі у онлайн конкурсах долучилися майже всі навчально-освітні заклади Попаснянського району. Малеча та учнівська молодь проявляла свої творчі здібності у малюванні, створенні презентацій та фотоконкусах. За підсумками було обрано 7 переможців: з Попасної, Білогорівки, Комишувахи, Врубівки та селища Лисичанського. Призовий фонд складався з 5 сучасних смартфонів, планшетного комп’ютера та відеокамери.

Після підбиття підсумків Роман Власенко особисто привітав переможців та вручив їм грамоти, дипломи та цінні подарунки.

«Любіть Україну, цінуйте свою культуру та сповідуйте європейські цінності», – зазначив під час привітання Роман Власенко.