Прес-центр4 серпня 2020, 16:08

Роман Власенко взяв участь у відеонараді голови Луганської облдержадміністрації

Відбулася відеонарада голови Луганської облдержадміністрації з соціальних питань та завершення збирання врожаю 2020 року.
Сьогодні, 04 серпня, голова Попаснянської райдержадміністрації Роман Власенко взяв участь у відеонараді, яку провів з керівниками районів голова Луганської облдержадміністрації Сергій Гайдай. До участі у нараді також долучилися Попаснянський міський голова Юрій Онищенко, в.о. голови районної ради Микола Черніков, керівники військово-цивільних адміністрацій району та начальник управління Пенсійного фонду України в Попаснянському районі Наталія Остановська.
На нараді розглядалися питання про підсумки збирання ранніх зернових культур і сівбу озимих культур під врожай 2021 року та про реалізацію державної політики з питань запобігання і протидії домашньому насильству та торгівлі людьми в області.
Сергій Гайдай наголосив, що в умовах децентралізації основним завданням місцевих органів влади є забезпечення комплексом соціальних послуг осіб, постраждалих від домашнього насильства та торгівлі людьми. Зокрема, шляхом утворення мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, кризових кімнат, притулків, денних центрів соціально-психологічної допомоги, а також посилення міжвідомчої взаємодії та інформаційно-роз'яснювальної роботи.
Крім того, учасники наради обговорили впровадження нових електронних сервісів в роботі Пенсійного фонду України, а саме, можливість обліку трудової діяльності працівника в електронній формі.