Прес-центр13 вересня 2021, 15:09

Роман Власенко запрошує підприємців Сєвєродонецького району в екскурсійний бізнес – тур

Роман Власенко запрошує підприємців Сєвєродонецького району в екскурсійний бізнес – тур.
За ініціативи голови Сєвєродонецької райдержадміністрації Романа Власенка, який очолює районну раду підприємців, за сприяння громадської організації «В Єдності – Майбутнє України», з 3 жовтня організовується бізнес - тур до західних областей нашої держави.
До маршруту включено міста: Броди, Львів, Гоща, Жовква, Івано-Франківськ, Тернопіль. Мета подорожі - ознайомити наших бізнесменів з особливостями ведення бізнесу західними колегами, а також отримати нові враження, згенерувати ідеї та застосувати інновації.
Тривалість туру становитиме 4 доби без врахування часу проїзду. До програми будуть включені відвідування об’єктів різних напрямків діяльності: виробництво меду, лісове та фермерське господарства, виробництво та заморозка ягід, екологічне рослинництво, інноваційний центр «Промприлад. Реновація», індустріальний парк, організація туризму та багато іншого.
Вартість поїздки становить 4000 грн за особу (до вартості включено проїзд на комфортабельному автобусі, проживання в готелях та харчування).
Контактний телефон для бронювання 0955055995 (Ірина).
Запрошуємо бізнесменів Сєвєродонецького району (та області) взяти участь у турі.