Прес-центр13 лютого 2018, 14:02

Розпочато моніторинг впровадження найактуальніших проектів Попаснянщини

13 лютого поточного року перший заступник голови Попаснянської райдержадміністрації Віталій Проскурко провів робочу нараду з питань належної реалізації проектів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 25.11.2015 №1068 «Деякі питання використання коштів для реалізації проектів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» (зі змінами). Для ґрунтовного розгляду цього питання на нараду було запрошено представників управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації та начальника відділу освіти Марину Донцову. Метою наради став розгляд стану реалізації проектів, затверджених цією постановою КМУ та надання відповідних документів Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації, які необхідні для початку робіт для їх впровадження та актуальності на подальшу перспективу.

На нараді були порушені питання саме актуальності проектів та перегляду проектно-кошторисної документації, у зв’язку з тим, що на деякі об’єкти вже частково виділені кошти з районного бюджету.

Зазначене питання щодо фінансування та реалізації проектів знаходиться на постійному контролі керівництва адміністрації.