Прес-центр22 червня 2018, 16:06

Розпочато роботу з підготовки відзначення Дня незалежності України

22 червня в залі засідань Попаснянської райдержадміністрації відбулося засідання організаційного комітету з нагоди Дня незалежності України. Проходило воно під керівництвом начальника управління культури, національностей та релігій Луганської облдержадміністрації Аліни Адамчук. 
В ході засідання було окреслено основні напрямки підготовчої роботи до відзначення Дня незалежності і призначено конкретних відповідальних осіб. Зокрема, обговорювалися заходи з анонсування святкування, місце розташування автотранспорту делегацій з районів області, розміщення ярмарків, виставок та зон проведення розважальних заходів для різноманітних категорій населення. Крім того, Аліна Адамчук окреслила основні завдання, як то: забезпечення безперебійного електропостачання, надання персоналу з місцевих житлово-комунальних підприємств для технічного забезпечення свята, підготовку флеш-мобів, ярмаркової та роздрібної торгівлі, долучення до свята військових тощо. Окремо з представниками міжміського відділу у Попаснянському районі ДСНС, Попаснянського відділу НП України у Луганській області та медичними службами було обговорено заходи з забезпечення правопорядку та пожежної дисципліни, своєчасного надання медичної допомоги, а також розглянуті строки підготовки плану з евакуації всіх учасників заходу. 
Не оминуло уваги начальника управління і організація санітарної зони для учасників свята, а також розташування контейнерів для збору сміття. 
На останок Аліна Олексіївна доручила заступнику голови Попаснянської райдержадміністрації Карині Кошелєвій та начальнику відділу культури Ользі Калюжній підготувати до свята яскраву презентацію Попаснянського району, яка б могла стати родзинкою торжеств.
Аліна Адамчук акцентувала увагу на необхідності підготовки протокольних доручень за підсумками засідання та доручила їх якнайшвидше підготувати організаційному відділу Попаснянської райдержадміністрації із зазначенням всіх обговорених пунктів та відповідальних осіб, та анонсувала, що наступне засідання відбудеться у другій декаді серпня, коли майже всі підготовчі роботи буде виконано.