Прес-центр2 жовтня 2017, 06:10

Сергій Капилов приїхав із робочою поїздкою до КПВВ міста Золоте

Останнім часом все жвавіше на державному рівні розглядається питання з відкриття додаткових контрольно-пропускних пунктів. Основна мета –  покращення сполучення між окупованою територією та Україною. Один з таких пунктів пропуску розташовано в місті Золоте Попаснянського району. Не дивлячись на те, що ще два роки тому всі підготовчі роботи для забезпечення належного функціонування цього КПВВ з боку української сторони були повністю виконані, луганські бойовики відкриття пункту постійно саботують.

Саме тому, для чергового розгляду зазначено питання на державному рівні, 29 вересня разом з головою Попаснянської районної військово-цивільної адміністрації Сергієм Шакуном зазначений КПВВ відвідав Сергій Копилов – завідувач сектору у Луганській області Міністерства з питань тимчасово окупованих територій.

Сергій Вікторович та комендант ОБПК Лисичанськ, підполковник Андрій Кулеш ознайомили Сергія Миколайовича із інфраструктурою КПВВ та його готовністю до роботи, озвучили пропускну здатність пункту, обговорили проблемні питання, які з’явилися у зв’язку із неповним функціонуванням об’єкту.

«Можливість відновлення функціонування КПВВ буде розглядатися на засіданні в понеділок у Краматорську, – пояснив Сергій Копилов, – Тож, існує ймовірність, що, після всіх обговорень, і у мінському форматі також, це питання все ж таки зрушить з мертвої точки».