Прес-центр1 вересня 2018, 14:09

Сергій Наєв перевірив хід капітального ремонту Бахмутського мосту

Ще у липні 2014 року міст, що з’єднує Луганську та Донецьку області на автошляху Покровськ – Бахмут – Михайлівка через залізницю, було пошкоджено незаконними збройними формуваннями. І ось, завдяки спільній співпраці районної та обласної влади та за підтримки українського Уряду 11 червня розпочалися роботи з його капітального ремонту. До такої відповідальної роботи з відновлення транспортної інфраструктури Луганської області було залучено воєнізовану Державну службу спеціального транспорту.

Сьогодні, 01 вересня, з метою інспектування ходу відбудовчих робіт, на об’єкт приїхав головний командувач Операції Об’єднаних сил, генерал-лейтенант Сергій Наєв разом із головою Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту, генералом-лейтенантом Миколою Мальковим та директором Регіональної філії «Донецька залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Сергієм Бугайовим. Зустрічали делегацію голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун та Попаснянській міський голова Юрій Онищенко.

На місці делегацію ознайомили із проектом відбудови та термінами здачі об’єкту, з його технічними характеристиками, а також детально поінформували щодо просування ремонтних робіт. Так, присутнім повідомили, які і коли балки було змонтовано, в скільки етапів їх заливали, на які періоди розбито проектні роботи та терміни їх виконання. Зокрема, повний капітальний ремонт планується завершити на початку листопада поточного року.

На останок Сергій Наєв разом із іншими членами делегації урочисто вручив бійцям, які відновлюють міст, за гідний внесок у відбудову зруйнованої інфраструктури, професіоналізм, сумлінне виконання бойових завдань відзнаки Президента України «За участь в Антитерористичній операції», відзнаки Командувача ООС «Бойовий хрест», подяки та грамоти. Андрія Жинчина – полковника, командира 26 об’єднаного загону Державної спеціальної служби транспорту, який безпосередньо керує роботами, командувач ООС особисто відзначив від імені Міністерства оборони України вогнепальною зброєю «Пістолет Макарова» АК 2289.