Прес-центр4 вересня 2018, 14:09

Сергій Шакун із робочою поїздкою відвідав Новотошківське

В рамках поточного планування 04 вересня голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун відвідав селище Новотошківське.
Робоча поїздка розпочалася оглядом соціальних та культурних об’єктів території. Зокрема, очільник ознайомився із готовністю Новотошківського навчально-виховного комплексу до нового учбового року, відвідав Новотошківській селищний клуб, поспілкувався із мешканцями багатоквартирного дому по вулиці Олега Ватажка,8, де було відремонтовано дахи за новою технологією тощо. Крім того, голова ознайомився із санітарним станом вулиць селища і перевірив готовність населеного пункту до нового опалювального сезону. 
Окремо очільник району зустрівся із журналістами обласного та державного рівнів з метою ознайомлення із відбудовою селища за останні два роки.
Сергій Шакун відмітив, що завдячуючи плідній співпраці райдержадміністрації та керівництва Новотошківської ВЦА за останній час вдалося реалізувати деякі проекти, проте зараз, для розвитку району, основним завданням є проведення ремонту комунальних квартир у селищі для розміщення нових кадрів з території тимчасово непідконтрольній українському уряду, які працюватимуть на основних бюджетоутворюючих підприємствах Попаснянщини.