Прес-центр20 березня 2019, 16:03

Сергій Шакун ознайомив представників громадськості із підсумками проведених двох службових розслідувань

20 березня відбулась зустріч керівника району Сергія Шакуна із представниками громадських організацій та місцевим ЗМІ щодо ознайомлення із підсумками проведених двох службових розслідувань відносно начальника відділу освіти Марини Донцової з питань неефективного використання відділом освіти бюджетних коштів по державній програмі «Нова українська школа» та з питань неналежного санітарного стану харчоблоку Попаснянської багатопрофільної гімназії №25. 
Голова райдержадміністрації поінформував присутніх про роботу комісій та зачитав розпорядження щодо дисциплінарних стягнень. За результатами першого розслідування начальнику відділу освіти було оголошено догану, а за підсумками другого вона попереджена про неповну службову відповідність.
Сергій Шакун наголосив, що з березня поточного року перевірки харчоблоків у всіх навчально-виховних закладах району відбуватимуться не рідше одного разу на квартал, і що відтепер питання щодо належного харчування учнів знаходитиметься на його особистому постійному контролі. 
Він закликав представників громадськості бути більш активними і у разі виявлення будь-яких проблемних питань звертатися не лише до районної адміністрації з приводу їх вирішення, але й до служб, в компетенції яких знаходиться вирішення цих питань.
В свою чергу активісти піднімали питання з приводу проведення ремонту харчоблоку і усунення недоліків, які виникли після проведених у жовтні минулого року ремонтних робіт у гігієнічних кімнатах Попаснянської багатопрофільної гімназії №25.