Прес-центр1 грудня 2017, 17:12

Сергій Шакун: Проблеми району потрібно вирішувати на місцях

01 грудня, відповідно до поточного планування, голова райдержадміністрації Сергій Шакун з робочим візитом відвідав декілька населених пунктів району.
На початку свого візиту Сергій Вікторович поспілкувався із активістами селища Тошківське відносно просування робіт з проведення нового газопроводу та встановлення у селищі пунктів обігріву. Крім того, він перевірив температурний режим у Тошківському навчально-виховному комплексі №22. Адже вранці очільника району поінформували про те, що у закладі дуже низька температура – +13С і порушуються санітарні норми навчально-виховного процесу. Сергій Шакун особисто упевнився у наклепі стосовно температури в комплексі та на додачу, за протекцією директора НВК, ознайомився із проходженням ремонтних робіт у дошкільному відділені.
Також голова не оминув своєю увагою і Мирнодолинську загальноосвітню школу. Вранці Сергія Вікторовича також поінформували про можливість зриву опалювального сезону 2017/2018 в цьому навчально-виховному закладі. Приїхавши на місце, голова наочно впевнився у складнощах опалення шкільної будівлі: постачальник послуг – мале приватне підприємство «Меркурій», не забезпечує котельню твердим паливом. Щоб уникнути розморожування системи опалення та зриву освітньо-виховного процесу, грубник разом із дирекцією самотужки винайшли резерви до кінця тижня у вигляді дров. Крім того, директор школи повідомила голову, що на її дзвінки керівник МПП «Меркурій» не відповідає і яким чином розвиватиметься ситуація далі – невідомо.
«Прошу вас кожного дня о 07:30 передавати особисто мені дані щодо температурного режиму у вашому закладі і складати відповідний акт, – за підсумками перевірки доручив директору школи Сергій Вікторович, – Від імені районної влади було направлено листа щодо роботи цієї підрядної організації до Генеральної прокуратури України і вже отримано попередню відповідь. Тож, ситуація знаходить на контролі і найближчим часом повинна розрішитися», – додав він.