Прес-центр11 листопада 2017, 11:11

Сергій Шакун провів виїзний прийом у місті Золоте

Вчора, відповідно до графіку виїздів у населені пункти району, голова райдержадміністрації Сергій Шакун відвідав місто Золоте. Зустріч з активом та місцевими мешканцями відбулася у приміщенні міської ради. Також учать у прийомі взяв завідувач сектору у Луганській області Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Сергій Копилов.
Під час зустрічі обговорювалися проблемні питання населених пунктів, які належать до Золотівської міської ради. Насамперед йшлося про проблему пов’язану із призначенням керівника міської цивільно-військової адміністрації, адже саме у зв’язку із цим цьогоріч не вдалося освоїти кошти з районного бюджету для ремонту доріг, проведення деяких інших поточних ремонтів комунальної власності тощо. Присутні на зустрічі мешканці ставили питання про гостру необхідність подовження роботи «нульового» блок-посту, який розділив Золоте-4 навпіл. Графік роботи блок-посту з восьмої години ранку до сімнадцятої вечора унеможливлює безперешкодне пересування як місцевих мешканців, так і екстрених служб – швидкої медичної допомоги, рятувальної та ритуальної служби, поліції. Крім того, не дозволяється пропуск родичів з інших населених пунктів та вантажівок з вугіллям та дровами, постійно в антисанітарних умовах перевіряється машина з продовольчими продуктами для місцевого магазину тощо. 
Говорилося і про потребу запуску додаткового автобусного рейсу «Гірське – квартал Сонячний – Золоте-4», і про ремонт каналізаційної системи Золотівської багатопрофільної гімназії. Не оминули присутні тему і належного функціонування Золотівського комунального підприємства, яке обслуговує багатоповерховий житловий фонд. Так, зі слів місцевих мешканців, вже давно в аварійному стані знаходяться дашки над ґанками, які кожної миті можуть обвалитися, потребують ремонту дахи, необхідно встановлювати прибори обліку електроенергії у парадних. Йшлося і про інші питання життя громади. 
За підсумками зустрічі Сергій Вікторович запросив до себе на нараду керівника місцевого комунального підприємства та доручив виконуючій обов’язки голови міськради Любові Зубок підготувати окремі списки мешканців Золотого-4, які проживають за «нульовим» блок-постом. По всім іншим питанням голова райдержадміністрації надав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів Попаснянської райдержадміністрації.