Прес-центр3 травня 2019, 13:05

Сергій Шакун з робочим візитом відвідав Тернопіль

Останнім часом Попаснянський район активно співпрацю із різними регіонами західної України. Серед них і Костопільський та Сокальський райони Рівненської області, і безпосередньо – Рівненський район, і Косівський район Івано-Франківщини, і, навіть, такі міста обласного значення, як Тернопіль та Івано-Франківськ. Цей діалог відбувається в рамках проекту «Схід і Захід – разом».

02 та 03 травня, саме в рамках зазначеного проекту, офіційна делегація від Попаснянського району на чолі із головою Попаснянської райдержадміністрації Сергієм Шакуном із робочим візитом відвідала місто Тернопіль.

Зустрічав гостей заступник голови міської ради міста Тернопіль Леонід Бицюра.

У діловій атмосфері сторони обговорили подальші вектори співпраці в освітній, медичній, культурній галузях, поділилися інформацією та досвідом у сфері житлово-комунального господарства та напрацювали ряд спільних заходів. Зокрема, планується організація літнього відпочинку дітей з Попаснянщини у дитячих оздоровчих закладах Тернопільщини.

Наступною зупинкою попаснянської делегації стане місто Івано-Франківськ. Голова Івано-Франківська Руслан Марцінків особисто запросив представників Попаснянського району разом відзначити день міста та прийняти участь у святкуваннях з нагоди 365-річчя з дня його заснування. Крім того, сторонами також планується обговорити майбутні заходи спрямовані на підтримання дружніх партнерських відносин, подальшої спільної праці і економічного розвитку.