Прес-центр10 жовтня 2017, 23:10

Сергій Шакун зустрівся з керівництвом та депутатським корпусом міста Гірське

Сьогодні голова райдержадміністрації Сергій Шакун зустрівся із виконуючою обов’язки голови Гірської міської ради Тетяною Пенкіною, виконкомом та місцевим депутатським корпусом.
«Головними завданнями району, які формують нагальний порядок денний, є налагодження конструктивного діалогу між органами державної влади та місцевого самоврядування, – зазначив Сергій Шакун. Він підкреслив, що лише спільними зусиллями можна подолати проблеми сьогодення, які наявні не тільки в Попасній чи Гірському, але й у всьому районі.
Одним із перших кроків реалізації планів Сергій Вікторович назвав налагодження автодорожнього сполучення між двома містами, а саме – проведення цьогоріч ямкового ремонту і капітального на наступний рік доріг Попасна-Врубівка-Гірське. Також, він повідомив про завершальний етап ремонтних робіт у Гірській школі і про відкриття дитячого садку.
У свою чергу депутати та члени виконкому розповіли голові про існуючі в місті проблеми, а також мали змогу задати питання. В першу чергу, вони порушили питання щодо забезпечення належного транспортного сполучення між містами (відкриття додаткових рейсів автобусів), організації роботи районних соціальних служб у місті, розгляд питання щодо виділення додаткової карети швидкої, проведення санітарного прибирання території, організації підвозу дітей до Гірської філії дитячої школи мистецтв, залучення нових спеціалістів до роботи у Гірську лікарню та проведення у ній ремонту. Сергій Шакун запевнив присутніх у якнайшвидшому вирішенні тих питань, які належать виключно до компетенції районної влади.
«Не відразу й не все, але поступово і тільки спільно ми зможемо покращити добробут наших громадян, задовільнивши їх соціальні, економічні та культурні потреби», – підкреслив голова.