Прес-центр13 червня 2019, 17:06

Сергій Шакун зустрівся з представниками Агентства США з міжнародного розвитку

Сергій Шакун зустрівся з представниками Агентства США з міжнародного розвитку

13 червня до Попаснянської райдержадміністрації завітали представники USAID в Україні Світлана Карпінська, Інна Семененко та Gerrit Jan Schep.

Вони  презентували керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації програму «Демократичне врядування у Східній Україні», яка фінансуватиметься агентством США з міжнародного розвитку.

Ця програма має на меті виробництво нового підходу до надання послуг. Наразі міжнародне агентство розглядає вісім районів для реалізації програми, серед яких і Попаснянський район.

Представники USAID завітали на Попаснянщину з метою моніторингу ситуації, проведення оцінки якості надання публічних послуг населенню району та особисто поспілкуватися з надавачами послуг і їх отримувачами.

В ході спілкування з посадовцями райдержадміністрації міжнародні представники дізналися які нововведення з надання послуг вже функціонують в нашому районі та поцікавилися проблемами, перешкодами та потребами у наданні більш якісних послуг населенню.

Зустріч проходила у теплій, дружній атмосфері, адже всі присутні були об’єднані спільною метою – покращити життя мешканців району.