Прес-центр19 липня 2017, 13:07

Скайп-нарада щодо стану проведення тендерних процедур по проектам, які фінансуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році

17 липня у залі засідань Попаснянської райдержадміністрації відбулась скайп-нарада з заступником голови облдержадміністрації Вадимом Данієляном, заступником директора, в.о. директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Сергієм Медведчуком та  працівниками управління економічного розвитку і торгівлі і спеціалістом відділу освіти райдержадміністрації, щодо стану проведення тендерних процедур по проектам, які фінансуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році.

На нараді було порушені питання стосовно готовності тендерної документації для початку проведення процедур відкритих торгів. Особлива увага була приділена проектам, які не реалізувались у 2016 році та пройшли конкурсний відбір у поточному році. Це проекти по Мирнодолинській селищній раді і Попаснянській багатопрофільній гімназії № 25.  Керівництво області наголосило на тому, що до 24 липня поточного року всім районам та містам необхідно оголосити відкриті торги або укласти прямі угоди.