Прес-центр19 травня 2020, 18:05

Соціальне забезпечення найбільш вразливої категорії жителів Попаснянського району знаходиться на особистому контролі Романа Власенка.

Сьогодні, за сприяння голови Попаснянської райдержадміністрації Романа жителька Попасної отримала крісло-колісне німецького виробництва.

Одинока особа похилого віку Галина Рибальченко, вже близько року має проблеми з самостійним пересуванням через поважний вік та старі травми. Наразі вона перебуває під опікою працівників районного центру надання соціальних послуг. Проте, скористатися послугою центру з прокату інвалідних візків не мала можливості, оскільки має низький зріст і стандартні візки для неї занадто високі.  

Минулого тижня під час розгляду звернень громадян, Роман Власенко відокремив заяву пані Галини та знайшов шлях вирішити її проблему.

Голова райдержадміністрації звернувся по допомогу до «Луганської Асоціації організацій осіб з інвалідністю», яка радо відгукнулася і підібрала жінці візок, що підходить її індивідуальним параметрам.

19 травня Роман Власенко особисто доставив пані Галині візок та побажав їй міцного здоров’я.

Попаснянська райдержадміністрація висловлює щиру вдячність «Луганській Асоціації організацій осіб з інвалідністю» особливо її керівнику Миколі Надулічному за надану допомогу і підтримку.