Прес-центр9 серпня 2017, 15:08

Соціальні об'єкти району готуються до осінньо-зимового періоду 2017-2018

За підсумками робочої наради, яка проходила 08 серпня під керівництвом голови райдержадміністрації Сергія Шакуна за участю представників підрядних організацій, які проводять ремонтні роботи в соціальних закладах району: центрі надання адміністративних послуг, центральній районній лікарні, районному центрі первинної медико-санітарної допомоги, сьогодні, 09 серпня, відбувся незапланований візит голови до установ, які ремонтуються.

Очільник району ознайомився зі станом проведення робіт, оглянув вже майже відремонтовані приміщення та надав ряд практичних доручень. Зокрема, Сергій Вікторович відвідав Центр надання адміністративних послуг, де встановлюються нові меблі, технічне обладнання, перевірив хід ремонтних робіт в лабораторії, патологоанатомічному відділенні та харчоблоку центральної районної лікарні, оглянув стан підготовки приміщень центру первинної медико-санітарної допомоги до проведення внутрішніх робіт та готовність системи опалення.

«Ремонтні роботи необхідно проводити оперативно та якісно, адже все це робиться для громадян Попаснянського району та за кошти, які надходять до районного бюджету», – зазначив він.