Прес-центр22 липня 2019, 18:07

Сьогодні, 22 липня, рівно 5 років тому Попасну було визволено від незаконних збройних формувань

Пекучим болем за рідний край липневі дні 2014 року назавжди викарбовувалися в серці кожного попаснянина. Пригадати всіх, хто став на захист нашої рідної землі та вшанувати пам'ять тих, хто поклав за неї голову, зібралися сьогодні – в ювілейну річницю – на площі Героїв містяни та гості Попасної. 
Серед почесних запрошених гостей були виконуючий обов’язки голови Попаснянської райдержадміністрації Роман Колесник, Попаснянський міський голова Юрій Онищенко, голова думи Огрського крайового самоврядування Латвійської республіки Егілс Хелманіс, заступник декана Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Валерій Оболенцев, представники військових підрозділів, що дислокуються на території міста та волонтери.
Гості по черзі звернулися до присутніх з вітальними словами, а пан Егілс в урочистій атмосфері вручив Юрію Онищенку прапор Латвійської Республіки. Потім учасники заходу вшанували пам'ять загиблих бійців та мирних жителів хвилиною мовчання і поклали квіти до пам’ятного знаку учасникам АТО/ООС.