Прес-центр6 лютого 2020, 12:02

Сьогодні відбулося засідання ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів з обрання нового складу громадської ради при Попаснянській райдержадміністрації

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року №996 (зі змінами) та положення правомочність громадської ради попереднього скликання завершилася наприкінці 2019 року. Саме тому, розпорядженням голови Попаснянської райдержадміністрації було затверджено склад ініціативної групи для організації проведення установчих зборів з обрання нового складу громадської ради при Попаснянській райдержадміністрації і сьогодні проведено її перше засідання.

Спочатку членами ініціативної групи одностайно було обрано голову – керівника громадської організації «КОМРОЗ» Станіслава Богданова та секретаря – завідувача сектору масових апарату райдержадміністрації Євгенію Шевченко. Відповідно до порядку денного учасники засідання затвердили форми документів для участі в установчих зборах, порядок їх прийняття та призначили відповідальну за цей напрямок роботи особу. Потім вони визначилися із датою, часом та місцем проведення установчих зборів і затвердили текст оголошення про проведення установчих зборів з формування нового складу громадської ради при райдержадміністрації.

Завершилося засідання рішенням про розповсюдження інформації щодо прийому заявок на участь в установчих зборах та орієнтовною датою наступного засідання ініціативної групи.