Прес-центр18 травня 2018, 09:05

Сьогодні вночі від ворожого обстрілу російсько-окупаційних військ постраждало село Троїцьке Попаснянського району.

Сьогодні вночі від ворожого обстрілу російсько-окупаційних військ постраждало село Троїцьке Попаснянського району. Було зафіксовано 15 розривів артилерійських снарядів зі 122-міліметрових гармат. В наслідок обстрілу відбулося пряме попадання у житловий будинок, в якому мешкає родина: батько та молодший син загинули, мати зі старшим сином отримали тяжкі поранення. Наразі потерпілі госпіталізовані до Лисичанської центральної міської лікарні ім. Титова та отримують усю необхідну медичну допомогу, але перебувають у важкому психологічному стані.

Для з’ясування масштабів руйнувань на місце події виїхали заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко, голова Попаснянської райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації Сергій Шакун, керівництво соціального захисту населення ОДА та Управління з питань цивільного захисту населення. З метою забезпечення постраждалих всієї необхідною соціальною, медичною допомогою на місці події будуть діяти виїзні комісії Департаменту соціального захисту населення ОДА та Управління з питань цивільного захисту населення ОДА. Зараз на місці події працюють рятувальники, бригада медичної допомоги, слідчо-оперативна група.

За дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза, у Попасній буде проведено виїзне засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Керівництво області та району тримає ситуацію на особистому контролі.