Прес-центр18 грудня 2020, 10:12

Старшокласники взяли участь у лекціях з питань розвитку сельського господарства в Попаснянському районі

16 та 17 грудня з метою популяризації серед молоді такої галузі, як сільське господарство і фермерство зокрема, відбулися тематичні лекції для учнів старших класів Попаснянської багатопрофільної гімназії №25, Попаснянського опорного навчального закладу №1, Врубівської загальноосвітньої школи та Комишуваського навчально-виховного комплексу.
Зазначені лекції проходили в рамках реалізації проєкту публічно-приватного партнерства «Професійний, інноваційний та всебічно підготовлений випускник галузі «сільське господарство» – запорука економічної спроможності Попаснянської громади», який впроваджується громадською. організацією «КОМРОЗ» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.
Про майбутнє сільськогосподарської галузі Попаснянського району, його стабільний розвиток і модернізацію та осучаснення, кадрове забезпечення, високий рівень оплати праці та інше розповідав учням Іван Кравець, голова місцевого Фермерського господарства «Ріст». Крім того, він поділився із слухачами власною історією успіху, ознайомив із можливостями, які відкриває його та інші господарства перед молодими спеціалістами, та закликав обирати власне майбутнє свідомо та виважено.