Прес-центр10 вересня 2018, 11:09

Тренінговий курс з розвитку бізнес-навичок в Луганській області

Проект «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», що впроваджуються Українським жіночим фондом за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), оголошує набор на безкоштовний тренінгів курс з розвитку бізнес-навичок в Луганській області.

Метою навчання є сприяння розвитку само зайнятості та малого бізнесу.

Випускники та випускниці тренінгової програми зможуть взяти участь в конкурсі міні-грантів (до 38 тисяч гривень) на заснування/перенесення свого малого бізнесу, а також будуть отримувати консультативну юридичну та методичну підтримку протягом 3 місяців.

Усі учасники та учасниці тренінгового конкурсу зможуть отримувати безкоштовні юридичні консультації щодо заснування, звітування, ведення бізнесу у Центрі підтримки мікробізнесу та само зайнятості, що діє на базі регіонального партнера проекту – ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» міста Сєвєродонецьк.

Тренінгів курс включатиме 10 модулів (повних днів) і триватиме близько 1,5 місяців. Орієнтовний час початку тренінгового курсу – вересень 2018 року.

Курс включатиме: вибір напрямків бізнесу, з яких легко почати, тестування бізнес-ідей, методи залучення клієнтів, найбільш сучасні методи просування товарів та послуг через Інтернет, техніку продажу, правове забезпечення бізнесу, ведення фінансів та звітність, довгострокове планування в бізнесі, підготовка бізнес-плану.

Тренінгові програма розрарахована на внутрішньо переміщених осіб (ВПО), демобілізованих військовослужбовців та членів їх сімей, а також на інших осіб, умови життя яких суттєво змінилися внаслідок конфлікту, які проживають та працюють на території Луганської області,віком від 18 років.

Участь можуть брати як зареєстровані, так і незареєстровані підприємці, а також підприємці, які бажають перенести бізнес з Донецької, Луганської областей та Криму.

Учасники та учасниці тренінгового курсу будуть забезпечені проживанням, харчуванням та відшкодуванням вартості проїзду з районів області.

Посилання на реєстрацію: http://clc.to/dah_2g

Кінцевий термін подачі заяв на участь у трегінговому курсі з розвитку бізнес-навичок: 12 ВЕРЕСНЯ 2018 РОКУ.

Партнер проекту у Луганській області – громадська організація «Сєвєродонецька молодіжна рада», місто Сєвєродонецьк.

Контакти:

Телефон: 098-002-99-88

Електронна адреса: eopac.lg@gmail.com