Прес-центр19 грудня 2017, 18:12

У 2018 році Польовий офіс Управління Верховного комісару у справах біженців ООН планує продовжити роботу в Попаснянському районі

Протягом проведення всієї антитерористичної операції на території Попаснянського району працюють декілька міжнародних благодійних фондів, які допомагають відновлювати інфраструктуру району. Не останню роль в цьому процесі відіграє Польовий офіс Управління Верховного комісару у справах біженців ООН, постійно впроваджуючи не лише на території району, але й всієї області, проекти для підтримки місцевої економіки.

Саме в рамках продовження роботи на території району сьогодні, 19 грудня, в залі засідань райдержадміністрації відбулася зустріч представників ООН та представників місцевої влади, яких очолював голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун.

Представники ООН докладно ознайомили присутніх із напрямками своєї діяльності, озвучили статистичні дані щодо переміщення населення в умовах проведення АТО, озвучили проекти, які вже реалізовано в Луганській області та які планується запровадити.

Під час дружнього діалогу сторони напрацювали подальші вектори спільної роботи та домовилися провести аналогічну зустріч у січні 2018 року для подальшої реалізації вже сумісних проектів. До речі, на відновлення інфраструктури Польовим офісом УВКБ ООН планується запроваджувати проекти в межах двадцяти – тридцяти тисяч доларів.