Прес-центр12 вересня 2019, 15:09

У Гірському відбулося урочисте відкриття нового футбольного поля зі штучним покриттям

За кошти районного бюджету в парку відпочинку шахти «Гірська» побудовано міні-футбольне поле зі штучним покриттям розміром 22х42 квадратні метри. Варто зауважити, що поле зі штучним покриттям набагато комфортніше за звичайне. На ньому зручніше бігати, майже немає пилюки та м’яч не вилітає за його межі, бо воно з усіх боків огороджено сіткою.

На урочисте відкриття нового майданчика завітали почесні гості: голова Луганської обласної федерації футболу Ігор Шопін, завідувач сектору молоді та спорту Попаснянської райдержадміністрації Едуард Гаврашенко та виконуюча обов’язки голови Гірської міської ради Тетяна Пєнкіна. Вони привітали гірчан з новим здобутком та побажали юним футболістам успіхів на футбольному полі.

Відзначення кращих гравців грамотами та подаровані м’ячі  стали дуже приємним сюрпризом для місцевих спортсменів. Урочистість моменту відкриття футбольного поля запрошені гості підкреслили сумісним перерізанням червоної стрічки.

Тож, відкриття футбольного поля зі штучним покриттям, де діти зможуть займатись улюбленим видом спорту незалежно від пори року, дасть можливість маленьким футболістам не лише підвищувати спортивну майстерність, а й гартувати своє здоров’я та більше часу проводити на свіжому повітрі.

Завершив святковий захід турнір з міні-футболу серед чотирьох команд , в якому взяли участь дитячі шкільні футбольні команди з Гірської багатопрофільної гімназії, Золотівської багатопрофільної гімназії, опорного навчального закладу №5 міста Золоте та Нижнєньської загальної школи.