Прес-центр23 березня 2018, 15:03

У колі зору - заклади соціальної сфери

Сучасний стан і розвиток закладів соціальної інфраструктури, які функціонують на території району, є одним з важливих напрямків діяльності райдержадміністрації. Саме з метою забезпечення належної роботи соціальних закладів міста Гірське відбулася спільна нарада за участю керівника районної військово-цивільної адміністрації Сергія Шакуна, службовців райдержадміністрації, секретаря Гірської міської ради Тетяни Пенкіної, заступника Генерального директора з соціальних питань ДП «Первомайськвугілля» Людмили Гатченко.

У перебігу розмови були порушені питання передачі будинку культури та дитячого садочка шахти «Гірська» з відомчого балансу шахти до комунальної власності Гірської міської ради з подальшим розглядом утримання за рахунок відділів культури та освіти райдержадміністрації. Сторони обговорили механізм передачі закладів, проведення їх ремонту, перспективи подальшої роботи та розвитку.

Після теоретичної частини учасники  наради побували на зазначених об’єктах, оглянули стан приміщень.

Роботу розпочато, першим етапом її повинно стати прийняття відповідного рішення сесії Гірської міської ради, а також створення комісії щодо передачі.