Прес-центр6 грудня 2018, 09:12

У Комишувасі провели військово-патріотичний тренінг «Готовий служити народу України» для учнів 8-10 класів загальноосвітніх закладів Попаснянського району.

До Дня Збройних сил України у Комишуваському навчально-виховному комплексі провели військово-патріотичний тренінг «Готовий служити народу України» для учнів 8-10 класів загальноосвітніх закладів Попаснянського району.
Метою тренінгу було національно-патріотичне виховання молоді, підготовка юнаків до служби в Збройних силах України, вшанування мужності та героїзму захисників України і популяризація військової служби серед учнів Попаснянського району. 
Розпочався захід з урочистого підняття Державного прапора України, виконання Державного гімну та традиційних привітань учасникам, які виголосили гості турніру: голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун, завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації Едуард Гаврашенко, представник районного методичного центру Світлана Бондаренко.
Під час заходу молодь мала змогу спробувати свої сили у таких локаціях, як смуга перешкод, розбір та збір автомату, скалодром, розпорядок дня та в’язання вузлів.