Прес-центр16 жовтня 2020, 11:10

У Комишуваській селищній раді встановили нову водонапірну башту

Цими днями у Комишувасі відбулося одразу три значущих події, які позитивним чином вплинуть на роботу КП «Комишуваський водоканал» та життя мешканців селища.

Зокрема в селищі за кошти районного бюджету було встановлено нову водонапірну башту, а у рамках проєкту громадської організації «КОМРОЗ», та фінансової підтримки міжнародних партнерів «Датської Ради у справах біженців в Україні», з’єднано дві водопровідні мережі для рівномірного розподілу питної води по території Комишувахи, що дало змогу забезпечити безперебійну подачу води більшому колу користувачів. Крім того, у рамках зазначеного проєкту розпочато буріння нової свердловини, бо в наявній для забезпечення всього населення був недостатній рівень та запас води.

Отже, відтепер населення Комишуваської селищної ради не відчуватиме проблем із забезпеченням подачі питної води, що не тільки значно покращить побутові умови проживання місцевих, але й підвищить протипожежну безпеку у селі, оскільки в будь-яку мить пожежний транспорт матиме доступ до необхідної кількості води.