Прес-центр20 жовтня 2021, 15:10

У Львові розпочалась виставка ТурЕКСПО 2021, серед її учасників - громади Луганської області

У рамках міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності, 19 жовтня у місті Лева стартувала 21 виставка Lviv TourExpo 2021 (ТурЕКСПО 2021).
Основна мета Lviv TourExpo – активізація розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, просування українського туристичного продукту на міжнародний ринок, популяризація туристичних можливостей та маловідомих об`єктів України і світу та інше. Крім того, виставкові локації представляють собою майданчики для проведення переговорів, в тому числі, з іноземними учасниками.
Напрацювання та перспективні напрямки подальшого розвитку туристичної галузі Луганщини на виставці презентували профільний структурний підрозділ обласної адміністрації - Управління культури, національностей, релігій та туризму, представники Кремінської, Новоайдарської територіальних громад, Сєвєродонецької райдержадміністрації та громадської організації “Туристична асоціація Луганської області”.
Для Луганщини участь у таких потужних виставкових заходах є сходинкою в реалізацї стратегій розвитку територій і дає можливість реалізувати власний туристичний потенціал.