Прес-центр21 cічня 2019, 11:01

У Попасній відбувся концерт відомого українського рок-гурту «KOZAK SYSTEM»

20 січня у Попаснянському районному будинку культури відбувся концерт відомого українського рок-гурту «KOZAK SYSTEM». Концертна програма була присвячена найвизначнішій події історії України – Дню Соборності.

На початку концерту до присутніх, переважну кількість яких складали військовослужбовці, звернувся військовий капелан. Він наголосив на важливості подій, що відбувалися на території України сто років тому та закликав всіх  до молитви з нагоди єдності і миру.

Розпочався концерт з треку під назвою «Подай зброю», що був записаний спеціально для українських військових. Більше того, автор слів та музики – командир взводу 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Збройних сил України Гліб Бабич із позивним «Лентяй». Він також був присутній на концерті, адже ця бригада дислокується неподалік від Попасної.

Протягом концерту артисти вели активний діалог з аудиторією. Так, як і належно справжнім рокерам, вони танцювали на столі та презентували неймовірне ліричне дійство під пісню «Не моя».

Бурхливі оплески та вигуки від глядачів супроводжували всю концертну програму. Адже, музика, яку подарував гурт «KOZAK SYSTEM» попаснянам, це синтез народної музики, року, панку, неймовірна енергія слова та вибухова сила кожного музичного інструменту. 

По закінченню концерту всі охочі мали змогу зробити пам’ятні фото з учасниками гурту.