Прес-центр7 вересня 2019, 19:09

У Попасній відзначили День міста

Традиційно у першу суботу вересня попасняни відзначають День міста.

Цього року 07 вересня на головній площі міста зібралося чимало городян, щоб разом відсвяткувати цю подію.

Розпочалося свято з розважальної програми для маленьких попаснян «Місто щасливих дітей». Дітлахи із задоволенням приймали участь у конкурсно-розважальній програмі, ласували солодощами та веселилися на атракціонах.

Під час заходу працювало безліч цікавих локацій, виставка-продаж з найкращими виробами попаснянських майстрів декоративно-прикладного мистецтва, творчі майстер-класи, фотовиставка, фестиваль пива та тематична програма з частуванням кашею від військовослужбовців для людей поважного віку.

Зі святом городян вітали керівники району та міста – заступник голови Попаснянської райдержадміністрації Карина Кошелєва, Попаснянський міський голова Юрій Онищенко, виконуючий обов’язки голови Попаснянської районної ради Микола Черніков, а також запрошені гості: депутат Верховної Ради України IX скликання Олександр Сухов,  делегація з Івано-Франківщини та Тернопільщини, військовослужбовці, які борони Попасну у 2014-2015 роках, з Вінничини, військовослужбовці Збройних Сил України, делегація з Латвійської Республіки. Вони не лише вітали попаснян зі святом, але й дарували подарунки.

За вагомий особистий внесок у розвиток міста та його благоустрій Юрій Онищенко відзначив керівників комунальних підприємств та окремих городян, а головний редактор місцевого ЗМІ Ярослав Нестеренко оголосив переможців конкурсу «Моє літо».

На завершення урочистої частини свята мер міста привітав молодят, які саме в День міста вирішили одружитися та вручив цінний дарунок.

Відома українська співачка Тетяна Воржева та ретро-гурт «Лейся песня» також привітали попаснян зі святом та подарували їм свої музичні подарунки, гарний настрій і незабутні враження.

Завершилося святкування Дня міста запальною дискотекою за участю популярних  DJ.

Фото можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/ppsrda/posts/2450386438584516