Прес-центр7 лютого 2019, 21:02

У Попаснянській багатопрофільній гімназії №25 відбулися відкриті батьківські збори за участю голови Попаснянської райдержадміністрації Сергія Шакуна.

07 лютого у Попаснянській багатопрофільній гімназії №25 відбулися відкриті батьківські збори за участю голови Попаснянської райдержадміністрації Сергія Шакуна.
Батьківські збори відбулися за ініціативи очільника району з метою обговорення ситуації, що склалася в приміщенні харчоблоку гімназії.
Окрім Сергія Шакуна участь у зборах приймали: перший заступник голови Попаснянської райдержадміністрації Роман Колесник, начальник відділу освіти райдержадміністрації Марина Донцова, заступник начальника відділу освіти райдержадміністрації Валентина Шулік, представники громадських організацій, приватний підприємець Андрій Донцов та педагогічний колектив гімназії.
Найпріоритетнішим питанням порядку денного було відновлення гарячого харчування учнів гімназії №25.
Під час своєї промови Сергій Вікторович звернув увагу присутніх на те, що в райдержадміністрації вже створена та працює спеціальна комісія по ситуації, що склалася з їдальнею. Відновлення харчування учнів відбудеться в найкоротший термін, залишати так довго дітей голодними, це просто неподобство, яке ми собі дозволити не можемо, - зазначив очільник району. Ми обов'язково відновимо харчування, навіть, якщо нам деякий час доведеться готувати на польових кухнях.
На початку наступного тижня їдальню мають оглянути обласні спеціалісти Держпродспоживслужби, після чого приватний підприємець, що цьогоріч здійснюватиме харчування, зможе проводити ремонтні роботи приміщення харчоблоку.
Під час дискусії батьківська громада досить активно ставила запитання не тільки голові райдержадміністрації, а й приватному підприємцю Андрію Донцову. Зокрема, батьків цікавили такі питання як, чому не було належного догляду за приміщенням з боку підприємця та чиїм коштом відбуватиметься ремонт приміщення харчоблоку.
Підбиваючи підсумки зібрання очільник району запропонував батьківській громаді визначити декілька представників, які бажають долучитися до складу комісії й безпосередньо контролювати процес її роботи, так би мовити, з середини.
У свою чергу батьки, швидко зреагували на пропозицію Сергія Вікторовича і по завершенню зборів надали 5 кандидатур до складу комісії.