Прес-центр31 липня 2020, 13:07

У Попаснянській гімназії №20 створено зону відпочинку та "Зелений клас"

Ще у травні поточного року громадська організація міста Попасна «Дій заради мрій» розпочала реалізацію проєкту «Зона відпочинку та неформальної освіти». Його метою було створення в Попаснянській гімназії №20 «Зеленого класу» та зони відпочинку.
Реалізація проєкту відбувалася в рамках глобального проєкту чеської гуманітарної організації «Людина в біді» (People in Need) – «Комплексне реагування в умовах надзвичайної ситуації на потреби населення, постраждалого від конфлікту на сході України ІІІ» за фінансової підтримки американського народу наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Також цей проєкт фінансово підтримувався Попаснянською райдержадміністрацією. Адже, для його успішного впровадження, співфінансування було однією з умов.
Так, на території гімназії було встановлено вуличні тренажери для активного відпочинку, лавочки на подвір’ї та на спортивному майданчику і укомплектовано «Зелений клас» лавочками і столами для комфортного навчання всіх учасників освітнього процесу.