Прес-центр2 березня 2019, 12:03

У Попаснянському ЦНАП було видано перші паспорти

01 березня в Центрі надання адміністративних послуг при Попаснянській райдержадміністрації відбулася видача перших паспортів. Урочисте вручення документів чотирьом підліткам здійснив голова райдержадміністрації Сергій Шакун. Крім того, він вручив дітям невеличкі сувеніри на згадку про таку значну в їхньому житті подію.
Прийом документів для виготовлення ID-карток розпочався з 22 січня. 
Це п’ятий ЦНАП на Луганщині, який надає послуги з оформлення та видачі паспортів і перший ЦНАП при райдержадміністрації в Луганській області, в якому запроваджено таку послугу. 
Нагадаємо, що для Попаснянського ЦНАПу у минулому році було придбано два комплекти спеціалізованого технічного обладнання для оформлення та видачі паспортних документів. Можливим це стало завдяки ефективній роботі Луганської облдержадміністрації та Попаснянської райдержадміністрації, які долучилися до проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), який реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб. 
На сьогоднішній день в ЦНАПі створені доступні та зручні умови для обслуговування громадян, привітний персонал, зручний графік роботи без перерв і неприйомних годин. Кількість необхідних фахівців дозволяють якомога швидше допомогти і вирішити всі питання, з якими звертаються відвідувачі. Для зручності споживачів в приміщенні Центру розміщено POS-термінал і всі оплати адміністративних послуг можна здійснювати банківською карткою не виходячи із ЦНАПу.
Сподіваємось, що завдяки нововведенням вдасться уникнути постійних черг, на які скаржаться громадяни, які звертаються за отриманням зазначених послуг в інших містах.