Прес-центр1 серпня 2020, 14:08

у Попаснянському православному храмі Трьох Вселенських Святителіввідбулася святкова Божественна літургія за участю митрополита Сєвєродонецького та Старобільського

01 серпня у Попаснянському православному храмі Трьох Вселенських Святителів Української Православної Церкви відбулася святкова Божественна літургія, яку очолив Високопреосвященніший Никодим, митрополит Сєверодонецький і Старобільський. Присвячена вона була пам’яті великого святого Преподобного Серафима Саровського. Духовенство Попаснянського благочиння співслужили під час служби Його Високопреосвященству.
Проведення Божественної літургії в цей день Високопреосвященнішим Никодимом вже стало традицією. Адже, саме 01 серпня у 2012 році, на свято пам’яті преподобного Серафима Саровського, було закладено перший камінь у фундамент майбутнього храму, а церемонію освячення проводив митрополит Никодим.
Голова Попаснянської райдержадміністрації також цього дня відвідав Божественну літургію, по завершені якої вручив святому отцю пам’ятну картину із викарбуваним склом гербом Попаснянського району та подякував за багаторічну духовну працю на ниві духовного розвитку.